Termék ajánló


Kategóriák

Akciós termékek

Pay Pal fizetési mód!

 Mi az?
 Hallottam róla.
 Tervezem a használatát
 Ritkán használom.
 Rendszeresen használom

VEVŐSZOLGÁLAT 8-17 óráig

BÁRMELY TELEFONRÓL
INGYENESEN
HÍVHAT !
Tel: 06 20 960 9042

 Kattintson az alábbi képre:

AUTÓSÁGYAK :

B.D. LUPO COMFORT


TAKO ALIVE 3IN1

BESAFE IZI CONFORT X3

QPLAY RITO ÚJDONSÁG


COCCOLE VELO TRICIKLIK


EXTRA UTAZÓÁGYAK


FISHER PRICE JÁTÉKOK

PIHENŐSZÉKEK 0-18 KG-ig !

Lorelli Chill out 2 in 1 rezgő-zenélő pihenőszék

VOLANTEFIX ISOFIX 9-36KG

KINYITHATÓ FOTELEK


PEREMES JÁTSZÓSZŐNYEGEK

BABY BOAT 3IN1 AKCIÓ

BeSafe Izi Comfort X3 autósülés fekete 66 9-18 kg

bruttó 69.900 Ft
db
BeSafe Izi Comfort X3 autósülés fekete 66 9-18 kg

Nincs többé helytelen bekötés - egyszerű, de rendkívül szilárd rögzítő rendszer.
Ön szerint létezik, hogy a gyermekülések 63 %-át helytelenül kötik be? Bár hihetetlen, de a statisztikák sajnos mégis ezt mutatják és a rosszul bekötött ülés semmilyen védelmet nem nyújt. A korábban tapasztalt problémák kiküszöbölésére a mérnökök olyan több, összehangoltan működő elemből álló bekötési rendszert alkottak, amely nem túl bonyolult, ugyanakkor következetes alkalmazásával a bekötés csak szándékosan rontható el. A rossz bekötés az esetek nagy részében az autó biztonsági övének nem kellő megfeszítéséből ered. Hogyan segítenek ezen a BeSafe egyedi technikai megoldásai? Hát lássuk!
Elöl vezetett öv - világújdonság!
Hogy ez mit jelent? A BeSafe iZi Comfort ülést úgy kell bekötni, mint egy embert, vagyis elölről. Ha Ön beköti magát a biztonsági övvel, az a csípője és a mellkasa előtt fut el, így biztosítva a legnagyobb védelmet. Koránt sem lenne akkora biztonságban, ha mondjuk az öv hátulról a derékövén lenne átfűzve és csupán annak kellene megfékezen minimális az elmozdulás
Egyszerű fizikai szabály, hogy a kizárólag alul, vagy egymáshoz közeli két ponton rögzített ülések baleset esetén nagymértékben előrebillennek, majd hátra csapódnak. Az ütközési tesztek döbbenetes képsorai igazolják, hogy ez a jelenség a gyermekek számára fokozott kockázatot jelent, súlyos belső és nyaki sérülé­seket okozhat. A BeSafe iZi Comfort extra magasan, illetve egymástól a lehető legtávolabb kialakított rögzí­tési pontjai, valamint a kedvezőbb súlypont kialakítás miatt, helyes bekötéssel, az ülés előrebillenése minimálisra csökkenthető. Az egyedi kialakítású dupla övrögzítő csatok, illetve a rendkívül ötletes és hasznos egykezes "turbó" övfeszítő az isofixes üléseket megközelítő, rendkívüli bekötési szilárdságot eredményeznek.
Dupla kagylóhéj, energiaelnyelő zónák - extra védelem, extra anyagokkal.
A gyermekek oldalütközésekkel szemben különösen védtelenek. Minél igényesebb egy márka, annál több figyelmet szentel az oldalvédelemnek, hiszen a gyereküléseket ma már az oldalvédelem foka minősíti. Amennyiben a védő textilburkolatot levesszük az ülésről, előtűnik egy bordákkal megerősített, kemény műanyag kagyló, melyet egy 40 mm vastag, rugalmas energiaelnyelő betét borít. Ez véd ütközéskor. A vészhelyzetekben fellépő óriási erőhatás­oknak csak a különleges minőségű anyagok képesek ellenállni, ezért a BeSafe ezen sohasem takarékoskodik. Hétféle, kizárólag elsődleges felhasználású, nagyszilárdságú műanyagból épül fel egy ülés. A Besafe sohasem használ újrahasznosított műanyagokat, mert azok törési mutatói nem elfogadhatók. A nagyszilárdságú kopásálló huzat része a biztonsági rendszernek.
Elöl vezetett biztonsági öv - nincs több letört köröm
Ön szeret bajlódni az ülés mögött rejtetten és bonyolultan vezetett övekkel? Amennyiben nem, nagyra értékeli majd a BeSafe szellemes megoldásait. A BeSafe segít a szülőknek, hiszen jól láthatóan, logikusan elöl vezeti az övet. Az ülés bekötése ezzel elronthatatlanná és rendkívül gyorssá válik és nem utolsó sorban körömkímélővé.
Egykezes övfeszítő kar - minimális erőkifejtés, maximális feszesség
Ezt az eredeti, szellemes megoldást kismamák számára találták ki. Nincs szükség férfierőre ahhoz, hogy az autó üléséhez préseljük az iZi Comfort ülést. Bekötés után elég elfordítani az övfeszítő kart és a továbbiakban az önzáró rendszer addig feszesen tartja az öveket, amíg ki nem oldjuk.
Négy fekvő pozíció - az ülés mindkét oldaláról beállítható
Az iZi Comfort ülés négy fokozatban dönthető, puhán kényelmesen, hogy ne ébredjen fel a benne alvó gyermek. Az ülés alatt mindkét oldalon megtalálhatók azok a karok, melyek elforgatásával, minimális erőkifejtéssel állítható a dőlés. Az oldalállítási lehetőség azért előnyösebb, mint az elölről történő állítás, mert az autóba beépítve sokkal kényelmesebben hozzá lehet férni. Ez is egyedülálló megoldás.
A saját öv vállmagassága - kifűzés nélkül állítható
Újabb kényelmi funkció, amely megkönnyíti a szülők életét. A gyermekek növekedésével vállpontjuk egyre magasabbra kerül, amelyhez az övet utána kell igazítanunk. Az iZi Comfort esetében ez egy egyszerű mozdulattal elintézhető anélkül, hogy az övet ki kellene fűzni. Ezzel rengeteg hibázási lehetőségtől óvjuk meg a felhasználókat.
A kapálódzó gyermekünket nem egyszerű bekötni, de a BeSafe ülés csatjaival ez sem okozhat gondot. A központi övfeszítő rendszer kiválóan alkalmas arra, hogy az optimális feszességet segítségével egy mozdulattal beállítsuk.
Elegáns megjelenésű huzat - jól szellőző, bőrbarát anyagok felhasználásával


Gyártó: BeSafeMegtekintve: 3094

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Akciós termékek

Caretero Bistro multifunkciós etetőszék beige
Caretero Bistro multifunkciós etetőszék beige

bruttó 27.900 Ft
AKCIÓ! - 9%
bruttó 25.500 Ft

További akciós termékek

Gyártó

Hírlevél

KINYITHATÓ PLÜSS FOTELEK

COCCOLLE MODI PLUS


BYOX JOCKEY


MESEFIGURÁS GYEREKÁGYAK

TAKO LARET LEN

BYOX CONTINENT

URBIO TRICIKLIK


Defender Plus Isofix 0-18

DIABLOFIX 9-36 KG ISOFIX


TOYZ DERBY GUMI KEREKES

AUTÓSÁGYAK 180X80 CM


MESEFIGURÁS GYEREKÁGYAK

TRICIKLIK IGÉNY SZERINT

PIHENŐSZÉKEK KÉSZLETEN !
Webáruház készítés és bérlés

0.23 mp